Video dvd recorder combinatie

Video dvd recorder combi

Video dvd recorder combinatieDe combinatie van een videorecorder met een dvd-recorder staat ook wel bekend als de video- dvd-recorder combi. Met deze combinatie kun je al je videobanden en dvd’s afspelen op je tv. Daarnaast kun je videobanden overzetten op dvd en andersom. Met de combi recorder is een converter of de pc overbodig en kun je gemakkelijk je hele videobandencollectie digitaliseren.

Zelf je videobanden overzetten

Met de video/dvd recorder combi is iedereen in staat om videobanden over te zetten op dvd. Je hebt geen computerkennis nodig en hoeft enkel gebruik te maken van het recorderapparaat. Je plaats een lege dvd in de dvd-lade en een videoband met oude videobeelden in de andere lade en je kunt direct aan de slag. De kwaliteit is hoog, omdat de combi recorder er speciaal voor gemaakt is.


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-3984028116039392"
data-ad-slot="9582043612"
data-ad-format="auto">

Andere mogelijkheden van de video/dvd combi

Naast het eenvoudig overzetten van analoge beelden op digitaal kan deze recorder met vele formaten overweg. Vaak kun je zelfs DivX films afspelen en daarmee je hele digitale filmcollectie op dvd branden en op het grote scherm afspelen.

Dvd-recorder, video- combiapparaten kopen

Wil je de recorder aanschaffen dan hebben we op deze pagina het beschikbare assortiment(prijs vergelijk) genoteerd. Ook kun je op onze website beoordelingen vinden, zodat je precies weet wat je in huis haalt.